Γραμμή Παραγωγής

Το Belparts διοργανώνει ένα μεγάλο εργαστήριο για τα μέρη εκσκαφέων που παράγουν, από την υλική κοπή, το χειρισμό, μεταχείρηση θέρμανσης, συγκέντρωση, διόρθωση, ζωγραφική, που εξετάζει, κάθε μέρος που θα επιβεβαιώσουμε πρίν αφήνουμε το εργοστάσιο.

 

Το εργοστάσιό μας έχει τους επαγγελματικούς μηχανικούς, υψηλή ποιότητα προσωπικού, βελτιώστε συνεχώς την τεχνολογία προϊόντων, ο ποιοτικός έλεγχος είναι πολύ αυστηρός, κάθε προϊόν πρέπει να εξεταστεί επανειλημμένα.

 

Τώρα είμαστε αναπτυγμένα μέρη πολλών προτύπων εκσκαφέων που είναι πολύ δημοφιλή και πωλούν καλά. Συμπεριλαμβανομένης της υδραυλικής αντλίας, των υδραυλικών μερών, της τελικής συνέλευσης κίνησης, της συνέλευσης μηχανών ταλάντευσης, του κιβωτίου ταχυτήτων ταξιδιού, του κιβωτίου ταχυτήτων ταλάντευσης, των μερών κιβωτίων ταχυτήτων, κ.λπ., με υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.

 

GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

OEM / ODM

Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής από την πρώτη ύλη για να τελειώσει το προϊόν είναι κάτω από έναν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Όλο το προϊόν συμμορφώνεται με το ISO. Είμαστε αυστηροί με την ποιότητα των προϊόντων, κολλάμε για να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις καλές υπηρεσίες στους πελάτες και να συνδέσουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την τεχνική υλικού και κατασκευής προϊόντων για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα των πελατών μας!GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Ε & Α

Το εργοστάσιό μας έχει χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και υψηλών σημείων για να ερευνήσει συνεχώς και να αναπτύξει τα προϊόντα.GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0GUANGZHOU BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Αφήστε ένα μήνυμα